august 27, 2022

Recuperare Medicala cu Bilet de Trimitere

Ai nevoie de recuperare medicală, dar nu vrei să îți petreci zilele la coadă la cabinetele din spitale? Ei bine, ai putea avea o soluție mai rapidă și mai eficientă: biletul de trimitere.

Servicii decontate CASMB

CASMB este o fundație din România care oferă asistență medicală pentru membrii săi. Aceștia pot beneficia de mai multe servicii, inclusiv recuperare medicală, cu ajutorul unui bilet de trimitere. Pe site-ul CASMB, puteți găsi mai multe informații despre aceste servicii și cum vă puteți înscrie pentru a le accesa.

Ce servicii medicale sunt disponibile cu bilet de trimitere?

Biletul de trimitere este necesar pentru a beneficia de servicii medicale specializate, cum ar fi investigațiile imagistice și analizele de laborator. De asemenea, cu ajutorul biletului de trimitere, puteți beneficia de consultații la medici specialiști și de terapii fizice.

Cine poate beneficia de servicii cu ajutorul biletului de trimitere?

In Romania, beneficiarii de asigurarile de sanatate pot beneficia de consultatii medicale, ecografii si radiografii cu bilet de trimitere doar la clinicile private autorizate. Cu toate acestea, exista anumite exceptii pentru care se poate elibera bilet de trimitere chiar si pentru unele servicii medicale neacoperite de asigurare. Exemplele includ analizele medicale necesare unei operatii sau examinarea unui pacient internat in spital.

Care sunt pasii pentru a beneficia de consultatii medicale cu bilet de trimitere?

Pasul 1: Obtineti o prescriptiona de la medicul dumneavoastra de familie.

Pasul 2: Prezentati-va la cabinetul medical pentru a va programa pentru o consultatie.

Pasul 3: Asigurati-va ca aveti asigurare medicala pentru a beneficia de aceste consultatii.

Pasul 4: Prezentati-va la consultatie cu biletul de trimitere si asigurarea medicala.

Leave a comment