Masaj cu Cafea

Pregatita la ibric sau cu ajutorul expressoarelor, cafeaua ne incanta simturile si diminetile oferindu-ne un boost de energie si vitalitate, sustine creativitatea in mediul de lucru si adduce un plus de savoare momentelor petrtecute cu cei dragi.

   Pe langa efectele sale antioxidante ce stimuleaza buna functionare a sistemului nervos central, al inimii si al intreg organismului, cafeaua este un bun aliat in combaterea celulitei, mentinerea tenului sanatos si revigorarea circulatiei sanguine.

   Cafeina are capacitatea de a contracta vasele de sange, stimuland buna functionare a circulatiei sangelui, astfel aspectul pielii este vizibil modificat, imbunatatit. Daca adaugam si masajul pe langa efectele benefice ale cafelei si implicit a cafeinei pe care aceasta o contine, sustinem sistemul limfatic in procesul de drenare avand efecte optime asupra depunerilor de adipocite.

Beneficii

Masajul cu cafea este un procedeu cosmetic natural ce ajuta in mentinerea corpului sanatoscat si in remodalarea acestuia.

–          Amelioreaza starile de anxietate si depresie;

–          Combate oboseala;

–          Acidul cafeic este un antioxidant ce stimuleaza cresterea nivelului de colagen si reduce imbatranirea prematura a pielii;

–          Gomajul de cafea poate intensifica circulatia sangelui de la nivelul pielii, astfel fiind un bun remediu anticelulitic;

–          Poate estompa cearcanele si inflamatiile din jurul ochilor;

–          Ofera luminozitate tenului si revigoreaza aspectul pielii;

–          Actioneaza ca un exfoliant delicat, indepartand impuritatile de la suprafata pielii;

–          Ajuta la eliminareaaspectului de “coaja de porocala”;

   Pentru o piele frumoasa si neteda este essential masajul cu cafea, fiind o metoda eficienta de a reda elasticitatea si tonusul de care aceasta are nevoie.

  Perseverenta este esentiala in eliminarea celulitei, astfel urmand constant procedurile de masaj cu cafea alaturi de un stil de viata sanatos, aspectul denivelant al depunerilor de grasime se va reduce vizibil remodeland corpul.